ING

ING

ING Groep

  • ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.
  • Met meer dan 82.000 medewerkers verlenen wij diensten aan ruim 61 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten in meer dan 40 landen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en Australië.
  • We bogen op onze ervaring en expertise, ons streven naar een uitstekende service en onze wereldwijde posities, zodat we kunnen voorzien in de behoeften van een divers klantenbestand, dat bestaat uit individuen, gezinnen, kleine bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden.

Onze missie

De missie van ING is om toonaangevend te zijn in het ondersteunen van klanten bij het maken van hun financiële keuzes voor de toekomst. ING wil financiële producten en diensten aanbieden zoals de klant het wil: met uitstekende service, gebruiksgemak en tegen concurrerende tarieven.

Prioriteiten

  • Onze strategische prioriteiten zijn het versterken van de financiële positie van de onderneming, het herstructureringsproces, het stroomlijnen van de portefeuille, de terugbetaling van de staatssteun en het realiseren van een sterke, zelfstandige toekomst voor het bank en het verzekeringsbedrijf.
  • De voorkeuren en gewoonten van klanten zijn aan verandering onderhevig. Daarnaast nemen de vereisten van toezichthouders, klanten, aandeelhouders en de samenleving ten aanzien van de financiële sector toe. ING onderkent het belang van deze ontwikkelingen en heeft daarom maatregelen genomen voor klantgericht werken, een uitstekende operationele dienstverlening en duurzaamheid – dit alles vormt de kern van de strategie van de Groep.

www.ing.com/